Jag Försökte Få – s Booty Och Här – s Vad som Hände

Låt oss vara ärliga: Den verkliga hemligheten till att Jennifer Lopez är perfekt utseende vid en ålder av 47 är förmodligen en tur fylld kombination av genetik och 360 musd s
jennifer lopez rumpa

Låt oss vara ärliga: Den verkliga hemligheten till att Jennifer Lopez är perfekt utseende vid en ålder av 47 är förmodligen en tur fylld kombination av genetik och 360 musd hon rapporteras vara värt. Plus, att hon inte dricker alkohol. Någonsin. Så, våra odds—ditt och mitt—på åldrande som J. Lo är ganska smal, oavsett hur många knäböj som vi gör. Jag vet inte om dig, men jag visste inte ens ser ut som Jennifer gör nu när jag var i min bästa år. Det beror på att jag är en vanlig människa, och så är du, och vi kommer att åldras som sådan. Förlåt.

Alla som sagt, jag har varit nyfiken på huruvida jag kan få mitt sorgliga, hängiga författarens botten—som är mer av en pannkaka form, för att ge dig en solid visual—att likna något med en rundare, piggare silhouette (tror att ett äpple eller aprikos). Så, i ett försök att mildra trycket på män jag dejtar för att låtsas att min rumpa är ”söt” jag bestämde mig för att prova att göra vad den kvinna som besitter utan tvekan den mest kända baksida i världen gör, åtminstone när det gäller lämplighet, att företaget upp glutes. Här är hur det gick ned.

I vad som kanske är den minst överraskande nyheten av alla tid, Jennifer Lopez fungerar med tränare-att-det-stjärnor Tracy Anderson, som är mest känd för Gwyneth Paltrow ’ s physique. Om du inte är bekant med kulten av Tracy, låt mig hjälpa. För många år sedan, Tracy Anderson var en balett dansare som oförklarligt fick 35 pounds och kan inte förlora dem oavsett hur hårt hon utbildade. Hennes far kämpade med fetma, och hon antog att hon var genetiskt förutbestämd att göra samma sak. Då träffade hon en läkare som var rehabilitering av idrottare med inriktning på ”tillbehör muskler” för att minska belastningen utbildning placeras på stora muskelgrupper. Tracy grävt denna tanke, och att ägna sig åt forskning kring det. Under tiden utvecklade hon en metod för utbildning i någon av alla kroppstyper med tillbehör muskler för att skapa en ballerina kroppen (tänk lång, muskler). Detta fenomen var kastats in i rampljuset när Gwyneth finns det effektiva i att få sin post-baby kroppen tillbaka i 2006. De två blev partners, och nu kan alla som är det någon som går till Tracy för att utbildas, och svor av hennes förmåga att förvandla organ, på ett hållbart sätt. (Vid intresse av balans, kan du också hitta massor av Tracy belackare via en enkel Google-sökning.)

För år nu, jag har ägt en TA-Metod-DVD, som är så repiga att det hoppar. Men jag vet att jag kommer att behöva för att undfly min skadade band till förmån för the real deal för att få korrekta resultat, så jag går online för att boka min första klass och är omedelbart stoppas i mitt spår av prislapp. Varje 50-minuters session är $45, och du ska göra Metod för minst två timmar per dag . Under tiden, $2,700 som krävs för en månads utbildning är mer än min lön kan täcka, så jag bestämmer att jag ska behöva kompromissa och gå så ofta som jag har råd med (läs: inte tillräckligt). Redan, jag är inte, som det förefaller att det tar En a-lista bankkonto för att få En a-lista byte. Fortfarande, jag håller ut, räkna jag kan komplettera klasser med min trasiga DVD-skivan och TA tre YouTube-videor jag kan ytan.

I början av min utbildning, det är lite av förvirring. Som att mitt uttalade mål är att få J. Lo ’ s booty, de goda människorna på TA bild här innebär att jag skriver på för egen utbildning, vilket jag definitivt inte har råd med. Innan vi kan sortera ut vad som är vad, jag har gått igenom en $500 inledande samråd om min kropp, som i huvudsak gör att jag vill dö. För det första, den söta, välmenande tränare, som undersöker mig i mina träningskläder, berättar för mig jag bär en hel del i vikt på mina höfter. Hon är inte fel, men usch. Sedan undersöker hon min slappa magen—som har extra hud på grund av extrem viktminskning några år tillbaka—och bestämmer att det ska vara ”inte så illa.” Slutligen får hon tillbaka till booty, om hon kan hitta något ens tillnärmelsevis positivt att säga. I en skam blackout, jag vagt höra något om att behöva ett lyft. Som någon som knappt fungerar och sitter i minst tio timmar per dag, jag kan inte rimligen vara kränkt av hennes kritik, och det är inte jag. Vad jag istället är deprimerad. Det är en sak när du ser dig i spegeln och säg till dig själv att din kropp är dåligt, men det är en helt annan sak att höra någon annan—en expert, inte mindre—echo dina värsta tankar om dig själv. Så långt tror jag, detta är inte bra.

I kassan att jag nästan svimmar vid prislapp på vad de tror att jag har skrivit på för, så efter mycket fram och tillbaka är jag degraderad till civila status och uppmuntras att boka min första grupp. Jag väljer en som heter ”Nå Definition,” som lovar matt arbete med hjälp av en rad verktyg och apparater.” Detta låter kul och vagt sexuellt till mig, så jag tänkte att det är ett bra ställe att börja.

Om jag inte är en konsekvent motionär i dessa dagar, kan jag lugnt säga att jag har försökt nästan allt ute i sfären av fitness under de sista 15 eller så åren. Fortfarande, inget förberett mig för en TA-Metod klass, vilket är ungefär lika allvarligt som en klass som jag någonsin deltagit i. Skaror av kvinnor—de flesta sport-något som liknar Hoppas Diamant på sin vänstra hand—kort hälsar på varandra som gamla vänner innan att få ner till företag. 50 minuters träning—som jag tror är faktiskt 60 minuter—innefattar alla typer av ben gungor och hissar och krumbukter, som alla är gjort iklädd en eller två uppsättningar av ben vikter. Jag tittar runt i rummet på kvinnor dubbelt min ålder på sina händer och knän att svänga sina ben överallt som champs när jag kämpar för att hålla sig från att gråta och ha en riktig ögonblick av existentiell förtvivlan. All denna kamp och smärta, tror jag, för en estetiskt tilltalande rumpa? Är detta verkligen vad livet handlar om?!

Sedan är det över, och jag känner faktiskt. effing bra att använda en synnerligen otillräckligt adjektiv. Jag känner mig hög. Jag vill stanna och göra en annan klass, som en rik dam, men jag vacklar lite på min väg till receptionen, besluta min booty fonden kan inte överleva kostnaden för en akuten besök och skjuta upp min andra klass, begrudgingly, för en annan tid.

Resten av dagen känner jag mig mer fulländat än jag (kanske tyvärr) har känt i ganska lång tid, och som jag—om än kortfattat—överväga att ta itu med bikini shopping jag har skjutit upp. Anledningen till det senare, tror jag, är att det är något med att TA klasser som gör att du känner dig sexig, en kombination av de vackra instruktörer, hip drivkrafter och de stora mängder pengar som är representerade i rummet som gör att du känner dig som, ja, J. Lo eller något. Jag känner det mer och mer varje gång jag går tillbaka, men visserligen svårighetsgrad av klasser och läge hålla mig från att gå någonstans alls lika ofta som jag skulle behöva för att faktiskt ha en baksida som inte hänger till knäna.

När experimentet avslutas, jag tvivlar på att det finns någon riktigt mätbara resultat (fast jag kan faktiskt inte har råd att ta reda på). Som sagt, jag känner mig annorlunda—yngre, mer vital och (usch, förlåt) sexigare . Detta nya, för mig är som bäst beskrivs som J. Lo i musik video där hon gör hela Flashdance sak, om det hjälper alls. Med tanke på att jag är en ensamstående kvinna i en viss ålder som bor i Los Angeles och därför ”konkurrerande” för en kompis främst med människor som får betalt för att arbeta på deras utseende, denna nyfunna förtroende är ingen liten sak. Jag skulle till och med våga säga att det är värt $45 för en session, särskilt som jag är ganska säker på att om du faktiskt begått resurser till att gå regelbundet—låt oss säga fyra eller fem gånger per vecka, som en förnuftig människa—din verkliga kropp skulle komma ikapp med din nya kropp bild på bara några månader. (Om du inte är övertygad av denna hypotes, jag föreslår att du dyker upp i varje klass för att se med egna ögon den 60-årige TA anhängare kastar sina perfekt skulpterade ben runt som kan-kan-dansarna.) Om jag någonsin blir rik (jag är en författare, så bahahaha ), tänker jag ta reda på för att se, men under tiden jag har beställt en ny, scratch-gratis DVD till priset av runt en i person-klassen och gett upp alkohol i hopp om att en dag uppnå mina J. Lo byte.

Skojar bara på att sista delen. Vad är poängen med att ha en perfekt rumpa om du inte kan få berusad och råkar visa den för främlingar? (Sa att ingen någonsin, men c ’ mon. låt mig få leva.)

Like this post? Please share to your friends:
Lämna ett svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: