Dagbok av en Passform MommyStretch Märken, Slapp Hud, Överflödigt Fett-OH MY! Dagbok av en Passform Mamma

Dagbok av en Passform MommyStretch Märken, Slapp Hud, & Överflödigt Fett-OH MY! – Dagbok från en Passform Mamma
hur skärpa lös hud

Som en certifierad personlig tränare, får jag ställde många frågor på en daglig basis. Men tre av de viktigaste saker som jag får frågan är:

 1. Hur kan jag bli av med hudbristningar?
 2. Hur kan jag skärpa lös eller slappa huden?

 3. Hur gör jag för att bli av med överflödigt fett?

Eftersom jag besvara dessa frågor så ofta på individuell basis, jag tänkte att jag skulle skriva denna blogg för massor av damer där ute som behöver det! Eftersom bristningar, lös hud och fett är alla separata frågor, låt oss bryta ner dem en och en.

Hur kan jag bli av med hudbristningar?

Om du har fått ett barn, gått upp i vikt snabbt, eller gått ner i vikt snabbt, är chansen att du har fått din beskärda del av stretchies. Jag hade bristningar innan jag ens hade ett barn på grund av viktökning från tyngdlyftning… och sedan viktökning från plaine ole äta snabbmat och vanvård. Huden sträcks så snabbt som kollagen och elastiska vävnaden är skadad, vilket leder till den karakteristiska linje-liknande utseende av huden

Men många människor får dem helt enkelt genom att växa som tonåringar på grund av tillväxt sprutar. Innan jag går vidare, låt mig säga er att det är normalt och inget att skämmas för. Men så många kvinnor finns.

Jag kommer att vara rakt på sak-det finns inget sätt att göra bristningar helt försvinna. Kirurgiska ingrepp och laser behandlingar kan hjälpa till att göra dem verkar knappt ens det, men de flesta DIY åtgärder kommer endast att lätta upp dem över tid. Ja, tiden är din vän. Tänk på det som i grund och botten ett ärr ärr bleknar med tiden och din marks är inte annorlunda. Men återigen det är okej!

Det bästa och naturliga sätt att tona ditt hudbristningar är följande metod:

 1. Återfukta din hud. Med lugna och vårda huden, minskar rodnad och inflammation som kan leda till bristningar. Detta är varför jag rekommenderar mina kunder att använda Bio-Olja. Jag har använt det sedan början av min första graviditet nästan 4 år sedan och det har hindrat många bristningar under och efter graviditeten. Det har också bleknat gamla bristningar på mina lår från huk och växande mitt byte! Det fungerar underverk och jag kan fortfarande använda den varje kväll på vissa platser efter mitt badkar.
 2. Lägg till Retinol för att din rutin. Retinol är ah-maa-zinggg att helt enkelt uttrycka det. Det används för att tona djupa rynkor och mörka solfläckar i ansiktet, men det är också en fantastisk hemlighet för blekning bristningar. Jag personligen använder Paula ’ s Choice Motstå Retinol Huden Välgörande kroppsbehandling på mitt lår och mage två gånger per vecka sedan Retinol är så stark och fungerar så bra. Det bidrar också till att stimulera nya kollagen produktion som ger din hud mer elasticitet vilket är anledningen till att du har bristningar i första hand.
 3. Borsta din hud. Torka Borsta Kroppen är en naturlig åtgärd du kan göra för att minska uppkomsten av både gamla och nya bristningar och så småningom göra dem vita i utseende och blir mindre märkbar. Torka borsta kroppen är en mycket kraftfull hud peeling. Den gräver djupt i porerna för att rengöra smuts, smuts, döda hudceller och andra gifter. Jag använder detta organ pensel som är lätt att hantera och borsten är stark.

Hur kan jag skärpa lös eller slappa huden?

Den näst vanligaste frågan som jag får är för lös hud. Det är oftast en smula lite svårt att svara på denna fråga eftersom det beror verkligen på hur lös din hud faktiskt är. Din hud sträcker sig naturligt under viktökning och dras in när du vill gå ner i vikt. Men inte alla hud går tillbaka till sin normala volym och därmed att du är kvar med överflödig hud som bara hänger där.

Du måste ta reda på om din lös hud är verkligen huden eller är det fet? Det enda sättet att bli av med allvarligt lös hud är kirurgi. Detta är bara den enkla sanningen. Det finns inga krämer eller behandlingar som du kan göra på egen hand för att strama upp hud som är lös utanför naturlig reparation. Dock, om din hud är semi-lös, jag har några naturliga alternativ för dig som har visat sig hjälpa till att strama åt huden.

 1. Fukt. Vatten är en avgörande komponent för att upprätthålla hudens elasticitet. Från både mat och dryck, bör du vara med i minst två liter vatten varje dag. Använd ett vatten tracker flaska som denna att hjälpa dig att enkelt hålla reda på dina dagliga ingående vatten.
 2. Äta bra. Två nödvändiga ingredienser för att hålla huden fyllig och elastisk är kollagen och elastin. Proteinrika livsmedel såsom keso, mjölk, baljväxter, tofu, bönor, frön, nötter och fisk innehåller kollagen och elastin som utgör komponenter, samt oljor för att hjälpa till att upprätthålla frisk hud. Du kan kolla in min nya Stark Kropp Guide: 12 Vecka Nutrition Guide för massor av dagliga måltid idéer för att hjälpa till att dra loss eller slapp hud.
 3. Hudvård. Exfoliering (helloooo kroppen borsta) kan hjälpa till att ta bort döda hudceller och öka cirkulationen i huden. Ett varmt bad med utsikt över havet salter och mineraler kan förbättra hudton. Uppstramning av huden krämer med växtbaserade formler och ingredienser som aloe vera, hyaluronsyra, jästextrakt, soja protein, C-vitamin, E-vitamin och A-vitamin kan hjälpa till att återfukta och till att öka kollagen och elastin bildas i huden. Min favorit skin tightening grädde ärStriVectin-TL Tightening Body Cream. Det är den ENDA kräm som har arbetat för att skärpa min mage huden direkt efter leverans och det fungerade också 7 år sedan för att dra åt min lösa hud från att släppa £ 50. Det är ett mirakel-alla deras produkter.
 4. Bygga muskler. En stor del av skärpa lös hud är att bygga muskler. Anledningen till detta är enkel. Det är två lager av vävnad under huden: fett och muskler, både som trycker upp mot din hud och hålla den från att hänga löst. När du får en stor mängd vikt, din hud måste expandera ganska lite för att rymma den ökade i storlek. När du förlorar fett, dock, och särskilt när du kan förlora det snabbt, din hud behöver inte nödvändigtvis krympa i samma takt som dina fettceller. Denna obalans kan leda till lös hud. Min Starka Kropp Guide är perfekt för att bygga muskler och toning upp! Jag har haft många kunder som har kommit till mig som hyllade program för att skärpa lös mage, lår, bröst och arm flab. Bästa av allt? Du kan göra det direkt från ditt vardagsrum våningen-ingen gym behövs!
 5. Äta mer Gelatin. En studie utförd av forskare vid Stanford University fann att komplettera med 250 mg av gelatin per dag förbättrad elasticitet i huden. Få gelatin i din kost kan vara lite svårt, dock, om du njuta av att äta en mängd märkliga livsmedel som oxsvans, kyckling fötter, eller korta revben. Komplettera är det enklaste sättet att gå här, och här är produkten jag skulle personligen använder (NU Foods är ett trovärdigt företag).
 6. Upp din Fisk Olja. Hälsosamma fettsyror som din Omegas är fantastiska för att hydratisera huden och förbättra hudens elasticitet.Jag älskar dessa eftersom det inte finns något skumt burps efteråt!

Hur gör jag för att bli av med överflödigt fett?

Slutligen, de flesta damer vill veta hur man kan bli av med överflödigt fett. De flesta av oss har lite här och där att vi skulle älska att bli av med så jag kommer att dela några tips med dig.

Först ut-lämna fettsugning ensam. Du behöver inte det! Fettförbränning tar lite tid, men att förlora det kommer naturligtvis inte bara hjälper till att hålla fettet från att komma tillbaka till din kropp, det kommer också att hjälpa dig att förändra din livsstil till det bättre.

 1. En bra träning regim. Du behöver för att få aktiva först och främst. De flesta damer (och mammor i synnerhet) har lite tid att göra det till ett gym eller att ägna sin kondition. Detta är anledningen till att jag skapade min Starka Kropp Guide!Denna guide har 12 veckor i full träning, 5 dagar per vecka. Det kommer också med ett gratis online-support-grupp där du kan interagera med tusentals andra damer som är på planen. Stöd är viktigt för att hålla igång och det är därför jag har skapat vår SBG gemenskapen!
 2. En hälsosam kost. Tillsammans med den Starka Kroppen Guide, jag släppte en Vecka 12 Måltid Plan att gå med på det. Måltider förblir den samma för två veckor, omväxlande dagar, så det är lätt att följa och mindre stress för dig. De måltider som är enkla att göra och varje vecka kommer med en matinköp på listan för att viss vecka! Support-gruppen är också med denna guide.
 3. Återfukta. Lustigt hur vi fortsätta att se återfuktning som botemedlet till allt, eller hur?? Det beror på att det verkligen är! Att hålla sig väl hydrerad gör att din ämnesomsättning går på högsta hastighet. Även små uttorkning gör det trögt. Prova att dricka ett glas vatten före varje måltid och varje mellanmål för att hålla dig från att äta för mycket. Vattnet kommer att fylla dig, därför uppmanar dig att ta på färre kalorier under måltiden. Lägg en skiva citron till ditt vatten glas och du kommer ofta att hitta den smak du hade för vilken mat du önskat har passerat.
 4. Sömn. Sömn är en annan underskattad del av en ordentlig fett-förlust-program. Om du inte sover tillräckligt, din insulinkänslighet kommer att minska, vilket innebär att hormonet kommer att vara mindre effektiv på att transportera glukos från blodet in i cellerna, där det hör hemma. Så vad har din kropp att göra? Det pumpar ut mer insulin, som fortfarande hoppas på att avsluta jobbet. Problemet är att insulin är också ett fett-förvaring hormon. Eftersom dina celler kommer att vara svalt för glukos innebär också att du kommer att stöta på kolhydrater cravings och dålig träning. Några hälsosam mat val görs efter midnatt. Gå till sängen en timme extra tidigt är också ett perfekt sätt att bekämpa natt-tid att äta, vilket kan vara förödande för dina framsteg.
 5. Koppla av. Stress är DÅLIGT för viktminskning och fatloss. Vi har känt en tid att stress är kopplat till viktökning, eftersom en hög nivå av stresshormonet kortisol har visat att upp aptiten, kör cravings för ”skräp” mat, och göra det ack så mycket lättare att samla magen fett. Försöker slappna av lite genom att avveckla med ett skumbad och-min personliga favorit-te! Jag personligen dricker Teami Blandar’ Koppla av Te varje kväll för att hjälpa mig att somna naturligt och lindra min sömnlöshet. Men jag dricker det för att koppla av efter en stressig dag jagar runt mina barn eller arbetar hårt. Känn dig fri att ta 10% av din Teami ordern + fri frakt med kod DAGBOK i kassan!

Dela

OBSERVERA: Följande och/eller deltar i min blogg, daglig träning, matsedlar, och några tips eller råd endast ditt beslut. Jag rekommenderar att du kontrollerar med din läkare före efter träning eller som måltid planer som jag delar. Jag är väldigt öppen i utbyte att jag inte är en professionell vård, personlig tränare, dietist eller kurator. Jag ger träning, mat, och tips som har fungerat för mig baserat på mina personliga erfarenheter.

Like this post? Please share to your friends:
Lämna ett svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: