Beställning: McDonalds Frukost

Jag är stolt över att säga att många registrerade dietister är Snack Flicka läsare och vänner….
natrium i egg mcmuffin

April 27, 2015 18 Kommentarer

Jag är stolt över att säga att många registrerade dietister är Snack Flicka läsare och vänner.

De undviker att McDonald ’ s.

MEN ibland är de fastnar och hitta sig inför McDonald ’ s meny. De ger kunderna råd om vad för att få det så bra.

Här är deras råd (och du har till särskild ordning):

Om du beställer en Egg McMuffin med TVÅ ägg, ingen ost, inget kött – det fungerar till 310 kalorier, 19 gram protein, och 310 gram natrium – inte illa alls för McDonald ’ s.

Jag pratar lite i videon om hur detta kostar mig $5 versus the Sausage McMuffin -$1. The Sausage McMuffin har en löjlig mängd mättat fett.

Vad gör du för på McDonald ’ s till frukost?

Andra inlägg som du kanske gillar:

Hur att Överleva McDonalds: Ett Nytt Sätt att Beställa

Jag fick ett e-mail från en läsare som hade fastnat gå till McDonald ’ s eftersom hennes medarbetare ville stanna där efter ett externt möte.

Vad Du Behöver Veta Om McDonald ’ s Havregryn

McDonald ’ s är nu med ”Frukt och Lönn Gröt” och du kan få det HELA dagen – inte bara till frukost.

Gör Ätandet Väl Roligt och Enkelt! Prenumerera

18 Kommentarer:

Jag är en RD också. Jag brukade stanna på McD en gång i veckan eftersom jag jobbar utanför kontoret den dagen. Jag beställde havregryn, frukt, bär och nötter, skumma mjölk, socker, svart kaffe. En anledning till att jag slutade gå–de fick min beställning fel nästan varje gång. Nu går jag till huvudkontoret, som gör min havregrynsgröt med banan, blåbär, soja mjölk, nötter, lätt och smakrik. Sedan går jag till den andra platsen.

Joan på April 27, 2015

Jag får ett ägg mcmuffin eller vita ägg mcmuffin. Jag äter ost, men kasta bort bacon. Jag får frukt och yoghurt parfait att gå med den.

Öre på April 27, 2015

Jag kommer att beställa och äggvita Glädje, det är det enda jag även njuta av från McDonald ’ s. Jag behöver inte äta det som en regel.

Melissa på April 27, 2015

Jag är rädd att Penny har den sämsta frukost från McD. Till exempel, äggvita har väldigt få vitaminer och mineraler, men 1/2 protein av ett helt ägg.
Näring i äggulor (1 kopp):
Vitamin A 3504 IU 70%
Vitamin C 0.0 mg 0%
Vitamin D 260 U 65%
Vitamin E (Alfa-Tokoferol)6.3 mg 31%
Vitamin K1.7mcg 2%
Tiamin 0.4mg2 9%
Riboflavin 1.3 mg 75%
Niacin 0,1 mg 0%
Vitamin B60.9mg 43%
Folate355mcg 89%
Vitamin B1 24.7 mcg 79%
Pantotensyra Acid7.3mg 73%
Kolin 1658 mg
Betain 2.2 mg

Mineraler:
Belopp Per Vald som Serverar%DV 1 Cup
Kalcium 313mg 31%
Strykjärn 6.6 mg 37%
Magnesium 12.2 mg 3%
Fosfor 948mg 95%
Kalium 265mg 8%
Natrium 117mg 5%
Zink 5.6 mg 37%
Koppar 0,2 mg 9%
Mangan 0,1 mg 7%
Selen 136mcg 194%

Om man äter äggula, en är att få en stor mängd av kost plus 1/2 protein av hela ägg. Viktigast av allt, ägg har antioxidanter inklusive lutein. Lutein hjälper till att förhindra makuladegeneration som kan orsaka blindhet.
Jag kan inte föreställa mig att kasta ut bacon. Bacon har inga transfetter och endast 1 gram fett per bit och 3 gram protein. Också, bacon har omegas:
Totalt Omega-3 fettsyror acids14.6mg
Totalt Omega-6 fettsyror acids318mg

Ärligt talat, jag skulle kasta ut muffin som är kolhydrater eller minst 1/2 muffin. Ägg bidra till att minska magen fett utan kolhydrater sätter på den igen.
Yoghurt Parfait:
80 gram natrium, 30 gram kolhydrater, 23 gram socker, 150 20 kalorier från fett, 15 gram av vitamin C och 10 gram kalcium.
Allt man behöver göra är att en sökning på Internet för näringsvärden för McDonald ’ s mat och all information finns där.
Så, en äggvita, McMuffin med bacon och ost, och en yoghurt parfait skulle vara 620 kalorier och över 1550 mg natrium (nästan en hel mängd rekommenderade mängden för en dag). Mycket låg i kost hög på kolhydrater och natrium.
Inte den värsta, men det natrium som håller mig från snabbmat. Det är lastat med salt.
Så, jag hoppas att Penny håller bacon och beställningar hela ägg och kastar 1/2 eller alla muffins.

En bit av Amerikansk behandlas ”ost” är 69 kalorier 26 mg per bit, 2 g kolhydrater, 4 g protein, men har en liten mängd av vitamin. En och en del kalcium.
Vad ska man äta till middag då de flesta av de dagliga natrium har konsumeras tillsammans med hög kolhydrater och fett? En sallad? Se upp för natrium och socker i som salladsdressing.
Där har du fakta.

I_Fortuna den 27 April 2015

Min dotter gillar bara ägg och vi har varit framgångsrika på beställning av det alacart menyn. Vi bara för två runda ägg ( de kommer att ge även äggröra om du inte säger runda). Då de säljer rostade engelska muffins liksom det kex vanligt. Så jag är nyfiken på om du har beställt det på det sättet. Torr engelsk muffin och två runda ägg Vad det skulle kosta? Bara en idé eftersom jag vet formuleringar och hur du gör för stor skillnad någon gång. Bara en tanke.

Lisa den 27 April 2015

Jag inte gör McDonald ’ s till frukost (eller egentligen någon tid). Om jag gjorde det skulle jag nog gå för frukost sandwich på English muffin.

Jag håller med ovanstående–bäst att gå med hela ägg!

Leah på April 27, 2015

RD här också. Jag behöver inte göra det så komplicerat. För mig, McD ’ s är en behandling (som är 2-3 GÅNGER per år!), en liten guilty pleasure för att påminna mig om barndomen roadtrips med min familj. Jag bara hålla det under 600 kalorier. Jag tror inte att jag någonsin har beställt någonting annat än en Glad Måltid, även på 39!! Jag antar att min enda regel är att barnen är aldrig i bilen med mig när detta inträffar. De har ingen aning om vad de Gyllene Bågarna är (Starbucks och Mål ja, ha ha!)

Kim den 27 April 2015

Jag skulle hellre svälta än att äta frukost
@mcd ’ s.
nej tack. aldrig. någonsin.

sassygirl den 27 April 2015

Tack för att tillhandahålla alternativ, Mellanmål Flicka!

Som registrerad dietist för jag alla om att hjälpa människor att hitta det bästa alternativet för dem, var deras liv tar dem, utan dom.

Verkligheten är att många av oss kommer att ha en McDonald ’ s-tillfälle-eller två, i våra vuxna liv. Tack för att beväpna Mellanmål Girl fans med denna goda råd!-Elizabeth Anderson MA, RD

Jag är med dig @sassygirl! Bara säga nej till McD!

Janet på April 27, 2015

När jag var i de Stora Sjöarna för Marinen använde jag för att få en frukost macka på en bagel sedan jag fick min plikt station och jag brukade få breakfast burrito. Inte de små, men det fanns en större, men nu har jag inte gå dit för frukost på alla.

Tabatha den 27 April 2015

Jag för äggvita glädje med extra äggvitorna, tillsätt tomat, minus smör och ost. Jag unna mig den Kanadensiska. Jag äter smörgås öppna ansikte. Jag beställer en stor kaffe och be om 1% i stället för halv-och halv-och mer ofta än inte att de ska ge mig en kartong med 1%. Jag äter det ca 1 gång i veckan eller mindre.

Linda T. den 27 April 2015

Amanda M den 27 April 2015

Tack för info på en hälsosammare frukost på McDonald ’ s Snack Flicka! Bara för att klargöra, är natrium för Ägg McMuffin 310 gram eller 390. När jag läste 310 i din artikel som jag trodde att det var en massa, men då tror jag att jag hört dig säga 390 din video som var ännu mer än jag förväntade mig. Bara undrar. Tack för allt du gör för att göra oss medvetna om bättre, hälsosammare sätt att äta!

Pam den 27 April 2015

Varför inte bara beställa 2 av $1 korv mcmuffins och kasta bort det du inte vill ha. och för mig som skulle omfatta muffin! Goda råd om att äta gulan. där alla är det bra grejer!

Debra den 27 April 2015

@ELizabeth Anderson RD, Är det inte ditt jobb att vara dömande och styra människor till att livsmedel som är bra för dem? Som sagt, allas behov är olika. Vad rekommenderar du för de med borderline diabetes eller en diagnos av diabetes. Skulle du rekommendera någon mat på McDonald ’ s?
Bara nyfiken, jag menar inte att sätta dig på plats, men inte alla dietister ge goda råd i min erfarenhet.
Jag har kommunicerat med registrerade dietister som rekommenderar att endast Paleo diet och vissa Atkins, och en del ger exakt samma råd till varje enskild individ. Så, jag hoppas att du inte misstycker mig och frågade vilken metod som du följer. Tack : )

I_Fortuna den 27 April 2015

Här finns info på McD ’ s kost för att hjälpa dig att avgöra vad som är friskare.

http://nutrition.mcdonalds.com/getnutrition/nutritionfacts.pdf
En vanlig Egg McMuffin hade 750 mg natrium
Korv Ägg McMuffin har 780 mg
Biff och Ägg McMuffin 960 mg
Korv med äggvita McMuffins är 880 mg.
Inte säker på var jag fick det större antalet tidigare men jag kanske har läst den kex frukostar som är mer natrium.
Hoppas att detta hjälper. : )

I_Fortuna den 27 April 2015

Jag är med @sassygirl och @janet. Ingen i västvärlden någonsin behöver vara hungriga att de äter Macdonalds. De har förstört för regnskogar och blodtryck alla runt om i världen. Gör det bara inte.

Du gör en intressant punkt @snackgirl som alltid!
X

Dielle den 28 April, 2015

Hej, jag är Tjej Snack och min hemsida ägnas åt att äta väl roligt. Jag skapar recept, översyn mat, och pratar en hel del om hur man på bästa resan ner den friska vägen.

Like this post? Please share to your friends:
Lämna ett svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: